Barracuda groeit snel in MSP-markt

Het aantal managed service providers (MSP’s) dat Barracuda-oplossingen gebruikt, is in een jaar tijd met 47% toegenomen. Vooral de vraag naar e-mailbeveiligingsoplossingen buiten Noord-Amerika is sterk toegenomen.

Barracuda heeft het afgelopen jaar een sterke groei gezien in de omzet uit MSP-oplossingen om EMEA en Azië (APAC). Daarnaast heeft het bedrijf zijn MSP-operaties uitgebreid naar Australië en Nieuw Zeeland.

“De afgelopen vier jaar hebben we onze internationale MSP-teams uitgebreid om te kunnen voorzien in de toenemende vraag naar managed services. Mede daardoor is de terugkerende jaaromzet uit de MSP-business in een jaar tijd met 250% gegroeid”, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux voor Barracuda.

De MSP-markt is een van de belangrijkste groeisectoren voor Barracuda. Het aantal MSP-partners is wereldwijd gegroeid tot ruim 4.300. Vooral de vraag naar e-mailbeveiligingsoplossingen buiten Noord-Amerika is sterk toegenomen, wat heeft gezorgd voor een omzetgroei van 318% (per oktober 2019).