DSD Europe introduceert Mailinblack in de Benelux

DSD Europe breidt haar cloudservices portfolio uit met de anti-spam oplossing Mailinblack. Deze anti-spam oplossing onderscheidt zich door het gebruik van zogenoemde Human Authentication om bedrijven en werknemers te beveiligen tegen diverse e-mailbedreigingen.

Mailinblack gebruikt machine learning en is nu ook voorzien van het Human Lock Security System. Dit systeem maakt gebruik van menselijke authenticatie om de e-mailsystemen van gebruikers extra te beveiligen tegen diverse bedreigingen, als malware, phishing, ransomware en spam.

Deze menselijke authenticatie werkt als volgt: als een afzender voor de eerste keer een e-mail stuurt naar een Mailinblack gebruiker, ontvangt de afzender een authenticatieverzoek. Dit verzoek ontvangen de afzenders alleen als zij niet op de whitelist staat en de e-mail geen risico voor de organisatie vormt. Na een succesvolle authenticatie worden de afzenders automatisch op de whitelist gezet en kunnen er zonder hinder e-mailverkeer plaatsvinden. Verstuurt een Mailinblack gebruiker een e-mail naar een e-mailadres, dan wordt deze automatisch toegevoegd aan de whitelist.

Frankrijk

“Met inmiddels meer dan 9000 gebruikers, is Mailinblack een groot succes in de Franse markt. Een succes dat we graag naar de Benelux brengen, door de unieke anti-spam oplossing van Mailinblack in ons platform toe te voegen”, aldus Stan Laurijssen, Teamlead Cloud Services bij DSD Europe.

Onlangs heeft Mailinblack 14 miljoen euro opgehaald en is er een samenwerking ondertekend met Microsoft om internationaal uit te breiden. “We zijn dan ook verheugd om samen met DSD Europe Mailinblack in de Benelux te lanceren”, aldus Thomas Kerjean, CEO van Mailinblack.