Secureworks stelt wereldwijde Chief Channel Officer aan

Het wereldwijde cybersecuritybedrijf Secureworks, onderdeel van Dell, heeft een channelmanager aangenomen. Maureen Perrelli is benoemd tot nieuwe Chief Channel Officer waarmee zij verantwoordelijk wordt voor Secureworks’ wereldwijde channel-strategie.

Voor haar aanstelling bij Secureworks werkte Perrelli bij NCR Corporation, waar ze de functie van Vice President of Global Channel Sales bekleedde. En daarvoor was ze onder meer Vice President of Worldwide Cloud Channel Sales bij Oracle en Global Channel Sales Leader bij GE.

“Secureworks ziet enorme mogelijkheden voor groei via kanaalpartners. Ik ben verheugd dat Maureen zich bij ons team heeft aangesloten om het voortouw te nemen voor de desbetreffende activiteiten”, verklaart CEO Mike Cote.

Cote benadrukt dat het bedrijf haar direct-to-market-partnerschappen blijft ontwikkelen voor haar software- en service-bundels, ook al breidt het nu haar eigen channel-activiteiten uit.

Secureworks werd in 2011 door Dell overgenomen.