Barracuda opent kantoor in Hong Kong

Cloud securityprovider Barracuda breidt haar aanwezigheid in Azië en de Pacific-regio (APAC) uit met de opening van een nieuw hoofdkantoor in Hong Kong.

Barracuda is nu al aanwezig in diverse Aziatische landen. Zo heeft het onder meer een groot R&D center in Bangalore. Het nieuwe hoofdkantoor in Hong Kong zal ruimte bieden aan verkoop-, marketing- en recruitment teams.

De APAC-regio is extra risicovol als het gaat om cyberveiligheid, stelt Barracuda, vanwege de hoge digitale connectiviteit en het relatief lage bewustzijn van cyberrisico’s. Ook kennen veel Aziatische landen minder strenge regelgeving.

“Ons nieuwe APAC-hoofdkantoor zal onze positie in de regio verder uitbreiden om te voorzien in de cybersecurity-behoeften van bedrijven”, zegt James Forbes-May, Vice President, Sales, Asia Pacific & Japan, Barracuda Network. “We zullen ernaar streven hun bewustzijn van de potentiële bedreigingen te vergroten en de veiligheid van hun communicatie, netwerken en gegevens te bewaken. Om onze missie mogelijk te maken, hebben we al een 25-koppig team in Hong Kong opgebouwd met belangrijke functies, waaronder verkoop, marketing en HR, met extra functies zoals klantenservice die komen naarmate we groeien.”