Check Point neemt IoT-beveiliger Cymplify over

Cyberbeveilger Check Point Software Technologies heeft een Israëlische start-up voor IoT-beveiliging overgenomen. De technologie van dat bedrijf wordt geïntegreerd in de Infinity-architectuur van Check Point.

Het betreft de overname van Cymplify dat in Tel Aviv is gevestigd. Met de nieuwe technologie van Cymplify is het nu mogelijk om een IP-camera, een smart tv, een liftcontroller of een medisch apparaat te beschermen tegen geavanceerde zero day-aanvallen.

“Het opnemen van Cymplify in de Infinity-architectuur van Check Point vergroot ons vermogen om de IoT-beveiligingsrisico’s voor onze klanten te reduceren en proactief IoT-gerelateerde bedreigingen en kwetsbaarheden aan te pakken, zonder de kritieke operations te verstoren”, zegt Dorit Dor, Check Point’s VP Products.
Check Point stelt dat consumenten, bedrijven, industriële en gezondheidsorganisaties met de verspreiding van IoT-apparaten ‘een blinde vlek hebben gecreëerd’ op het gebied van security.