DMARC Analyzer komt in handen van Mimecast

Het Nederlandse bedrijf DMARC Analyzer wordt voor een onbekend bedrag overgenomen door het Amerikaanse e-mail- en databeveiligingsbedrijf Mimecast. Met deze acquisitie kunnen Mimecast-klanten bedreigingen in een eerder stadium aanpakken, nog voordat ze in de mailbox van medewerkers belanden.

Organisaties kunnen ervoor zorgen dat hun e-mails als legitiem herkenbaar zijn met DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance). DMARC Analyzer biedt een SaaS-dienst die op toegankelijke en effectieve manieren phishing en spoofing (het vervalsen van een domeinnaam) probeert te voorkomen.

DMARC Analyzer detecteert pogingen van cybercriminelen die zich voordoen als iemand van een legitiem bedrijf door het e-maildomein te vervalsen. Dit beschermt bedrijven tegen impersonatieaanvallen en reputatieschade. Bovendien versterkt het de Email Security 3.0-aanpak van Mimecast, waarmee zij gebruikers nu binnen én buiten de grenzen van de eigen e-mailomgeving beschermen.

Met de overname van DMARC Analyzer krijgen klanten van Mimecast een completere oplossing die meer inzicht, controle en merkbescherming biedt over alle e-mailkanalen. Het goed implementeren van DMARC helpt klanten om hun merknaam en domeinnaam te beschermen tegen fraudeurs, zo stelt Mimecast.

“We zijn zeer verheugd om deel uit te maken van Mimecast. Dit helpt ons bedreigingsinformatie te gebruiken om onze klanten beter te beschermen tegen phishing- en spoofing-aanvallen. De wereldwijde voetafdruk van Mimecast helpt DMARC Analyzer onze missie te realiseren en de implementatie van DMARC te vereenvoudigen,” aldus Dirk Jan Koekkoek , Chief Executive Officer bij DMARC Analyzer.