Cisco en Telindus introduceren managed DNS Security-dienst

Telindus brengt samen met Cisco een managed DNS Security-dienst op de de markt. DNS Security als managed dienst moet meer inzicht geven in het netwerkverkeer en datalekken via e-mail en phishing voorkomen.

De managed DNS Security-dienst wordt in de markt gezet onder het label Together in IT, een samenwerking van Telindus Nederland en Cisco Nederland. “Organisaties moeten verder kijken dan alleen de beveiliging van het webverkeer en zich richten op het beschermen van de internetactiviteiten via alle poorten en protocollen”, zo stelt Together in IT.

Een instrument als DNS Security geeft de IT-afdeling betere controle over en grip op de beveiliging van het netwerk. Door het als managed dienst aan te bieden, spelen Telindus en Cisco in op de gevraagde behoefte vanuit de markt om te ontzorgen en dragen we bij aan het inzicht in het internetverkeer.

“We combineren hiermee de goede technologie van Cisco met de excellente diensten van Telindus. Ik kijk erg uit naar de mooie samenwerkingen”, verklaart Joris Leupen, Managing Director van Telindus Nederland.

Onder het label Together in IT is enkele maanden geleden ook Telindus Managed SD-WAN gelanceerd.