Ingram voegt anti-phishing oplossing Holmes toe aan Cloud Marketplace

Ingram Micro stelt Holmes, een security-oplossing die bescherming biedt tegen phishing, beschikbaar via de Ingram Micro Cloud Marketplace in Nederland. Holmes combineert awareness, trainingen en testen in één digitale, online oplossing.

Deze oplossing zorgt voor een consistente alertheid voor gegevens- en IT-beveiliging door training, tests, controles en gedragsverandering.

Identiteitsfraude, oplichting en datalekken zijn de laatste maanden constant in het nieuws. De georganiseerde misdaad verkoopt geïnfecteerde computers, creditcardgegevens, en paspoorten en identiteitskaarten. Waarom? Blijkbaar omdat het makkelijk en lucratief is. Met de snelheid waarop onze digitale snelweg terrein wint is er geen weg terug. En wat Holmes betreft hoeft dat ook helemaal niet. Wat wel noodzakelijk is, is dat de gebruiker de fundamenten van databeveiliging leert. Het afsluiten van ons woonhuis of kantoor berust op inmiddels fundamentele logica, als soort automatisme. Iets wat Holmes met informatiebeveiliging ook probeert te bereiken.

Met Holmes ontvangen gebruikers toegang tot online e-learning, tests en certificeringen, phishing simulaties en de Life Line plugin. Dankzij korte to-the-point video’s leren gebruikers wat ze moeten weten over de verschillende bedreigingen, vormen van phishing en alle andere relevante soorten cybercriminaliteit. Na het voltooien van elke e-learningvideo dienen de gebruikers een test met succes te voltooien, waarna ze een certificering ontvangen. Daarnaast worden ze het hele jaar door scherp en bewust gehouden voor mogelijke echte phishing-pogingen, dankzij phishing simulaties. Echte bedreigingen kunnen gebruikers melden via de Holmes Life Line.

Ezra Windhorst, directeur Holmes: “We geloven sterk dat Security Awareness een cruciaal aandachtspunt in ieder beveiligingsbeleid moet zijn. Ruim 90 procent van de datalekken wordt nog altijd door de mens gefaciliteerd. Het maakt dan niet uit welke firewalls of welke antivirus oplossing een organisatie inzet. We willen met Holmes een gezonde dialoog in iedere organisatie starten en het taboe dat rondom cybersecurity heerst doorbreken. Wij bieden medewerkers van ieder soort organisatie de juiste kennis, houding en vaardigheden om de strijd met cybercriminelen aan te gaan. Met Ingram Micro hebben we een geweldige partner met een uitmuntend netwerk om samen onze doelstelling te bereiken, namelijk: het leven van cybercriminelen een stuk moeilijker te maken.”

“Surelock onderscheidt zich met Holmes in de markt doordat ze goed afstemmen op hun doelgroep met hun anti-phishing campagnes. Het zijn niet meer de overduidelijke phishing e-mails van vroeger waarvan de werknemer zich bewust van moet zijn,” aldus Frank Rakké, Team Manager Software Security Ingram Micro. “Tijdens een meeting met een potentiële klant kunnen onze partners een gratis nulmeting uitvoeren en is de kans aanzienlijk dat door het resultaat van deze meting al gelijk de business case besproken kan worden. Wij zijn dan ook verheugd dat we deze oplossing hebben toegevoegd aan onze Cloud Marketplace.”

Meer informatie: www.ingrammicro.nl