Distibuteur Futura brengt Cynet op Nederlandse markt

Distributeur Futura ICT gaat samenwerken met IT-beveiligingsbedrijf Cynet. Cynet en Futura ICT bundelen hun krachten om het security-platform Cynet 360 op de Nederlandse markt aan te bieden.

De samenwerking moet ervoor zorgen dat klanten dankzij het security-platform Cynet 360 in staat zijn om bedreigingen te monitoren en er snel en adequaat op te reageren.

“Door samen te werken met Cynet brengen we de toonaangevende best-in-class security-oplossing in de sector aan voor onze partners”, verklaart Ed de Wilde, CEO van Futura B.V. in Ede. “Het Cynet-platform geeft security-teams een volledig zichtbare, autonome oplossing voor organisaties, dat zorgt voor bescherming tegen inbreuken in het snel veranderende dreigingslandschap.”

Cynet 360 is naar eigen zeggen ‘s werelds eerste platform ter wereld dat de bewaking & controle, aanvalspreventie & detectie, opsporing & respons orkestratie in de gehele digitale omgeving consolideert en automatiseert. Cynet 360 verzamelt en analyseert daarvoor conitnu gegevens van alle endpoints, users, bestanden en netwerkactiviteiten in de beveiligde omgeving.