DSD Europe voegt Symantec Endpoint Protection Cloud toe aan security portfolio

DSD Europe heeft Symantec Endpoint Protection Cloud toegevoegd aan haar security aanbod. Een toevoeging waarmee DSD de grote vraag naar de Symantec cloudoplossing van haar IT-partners beantwoordt én het brede en gevarieerde security aanbod compleet maakt.

Symantec Endpoint Protection Cloud, ofwel SEP Cloud, biedt een complete set beveiligingsfuncties, geleverd als een security-as-a-service-oplossing, waarmee je eenvoudig alle endpoints van kleine en middelgrote bedrijven beschermt tegen ransomware, zero-day threats en andere geavanceerde aanvallen.

Een krachtige combinatie van detectietechnologieën, zoals Advanced Machine Learning en Behavior Monitoring, worden gebruikt om endpoints te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen en snel muterende malware. Daarbij bevat SEP Cloud een Mobile Security-oplossing om iOS en Android apparaten proactief te beschermen tegen een uitgebreid scala aan bestaande en onbekende bedreigingen, zoals malware, netwerkbedreigingen en misbruik van App/OS-kwetsbaarheden.

“SEP Cloud wordt aangeboden als maandelijks licentiemodel met de mogelijkheid om add-ons, zoals e-mail encryptie, toe te voegen. Met het licentiemodel per user beveilig je met één licentiesleutel meerdere apparaten (pc, Mac of mobiel). Met deze add-on onderscheidt Symantec zich van alle andere security-oplossingen in ons aanbod,” aldus Stan Laurijssen, Team Lead Cloud Services bij DSD Europe.

Een Symantec contract kan door DSD-partners worden afgesloten via het DSD-platform.

Meer informatie: www.dsdeurope.com