Guardian360 sluit distributieovereenkomst met Exclusive Networks

Guardian360, ontwikkelaar van het managed security as a service platform voor IT dienstverleners, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Value Added Distributeur Exclusive Networks.

Doel van de overeenkomst is om het marktaandeel van Guardian360 in Nederland te vergroten. Exclusive Networks breidt met de toevoeging van Guardian360 het security portfolio uit en kan zo de partners nog beter bedienen in hun uitdagingen.

“De vraag naar informatiebeveiliging neemt sterk toe. Bedrijven gaan zich steeds meer realiseren dat informatiebeveiliging cruciaal is voor hun business continuity. Klanten hebben steeds vaker te maken met compliancy vraagstukken en zoeken oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging, liefst van een Nederlandse leverancier bij een lokale partij”, zegt Jeff Scipio, Partner Director bij Guardian360.

“Ons netwerk van partners is het afgelopen jaar niet alleen kwantitatief maar vooral ook kwalitatief gegroeid. Het betreft hier partners die zich reeds bewezen hebben als expert op het gebied van informatiebeveiliging en partners die besloten hebben zich hierin te specialiseren. Tijdens gesprekken met onze (potentiële) partners viel de naam van Exclusive Networks steeds vaker. Exclusive Networks wordt gezien als Value-Added Distributor die zowel commerciële als technische kennis heeft van de producten en diensten die het distribueert.”

Perfecte match

Scipio vervolgt: “Tijdens de gesprekken met Bert van der Lingen, Manager Presales & Technology bij Exclusive Networks en zijn collega Salesmanager Services, Lianne Schultz, kwamen we er snel achter dat onze dienstverlening een welkome aanvulling zou zijn op het huidige portfolio van Exclusive Networks. Toen kort daarna Jan Martijn Broekhof, Managing Director Guardian360, een inhoudelijke introductie van onze diensten gaf waren ze bij Exclusive Networks overtuigd dat Guardian360 voor de Exclusive Networks een perfecte aanvulling is op hun dienstenaanbod.”

exclusive
vlnr. Bert van der Lingen, Lianne Schultz, Jeff Scipio

Schultz: “Inmiddels heeft zowel ons sales als technisch team kennis gemaakt met de oplossing van Guardian360 en zijn zij allen net zo enthousiast als mijn collega Bert en ik. De eerste afspraken met partners zijn al gemaakt en de eerste offertes ook al uitgebracht. Samen met Guardian360 gaan we de komende tijd partners bezoeken en onboarden waarna Exclusive Networks deze partners zal ondersteunen met sales en technische support.”
Van der Lingen vult aan: “Wij verwachten met technische ondersteuning partners te kunnen helpen. Met onze kennis kunnen we helpen bevindingen te adresseren. Voor partners zal dit ook kansen bieden additionele producten te positioneren.”

Meer informatie: www.guardian360.net