F-Secure werkt samen met distributeur NewChannel

F-Secure gaat samenwerken met distributeur NewChannel. Hierdoor worden de zakelijke cybersecurity oplossingen van F-Secure ook via het resellernetwerk van NewChannel voor de Benelux verkrijgbaar.

Rob Vissers, Country Sales Manager bij F-Secure zegt in een persverklaring dat hij uitkijkt naar de samenwerking met NewChannel om het F-Secure partnernetwerk verder uit te bouwen.

“NewChannel heeft een uitstekend netwerk en kennis van de security-markt en met de ondernemersgeest en pro-activiteit zien wij mogelijkheden om de complexere onderdelen van ons portfolio in de Nederlandse markt te pushen”, aldus Vissers.

Martin Meerman, medeoprichter van NewChannel, vergelijkt F-Secure met een goed bewaard geheim. “F-Secure is wellicht de oudste en beste onbekende security vendor die er is, een soort ‘best kept secret’. F-Secure staat aan de basis van vele technologische, innovatieve en zeer krachtige security oplossingen en treedt op eigen titel steeds vaker zelf op de voorgrond.”

Het feit dat F-Secure een Europese ontwikkelaar is en alle systemen binnen de EU zijn gehuisvest, wordt een steeds belangrijker kenmerk, volgens Meerman. “F-Secure zorgt voor het tijdig identificeren van risico’s, het voorkomen en oplossen ervan tot het begeleiden van security processen, en dat zonder buitenlandse invloeden of gegevens die altijd ter beschikking moeten blijven voor inzage door overheden. En dat is niet alleen van belang voor hele grote multinationals.” Daarom is F-Secure volgens Meerman de juiste cyber security leverancier.