SCOS Software start nieuwe Wireshark training

IT-bedrijf SCOS Software start volgende maand met een nieuwe Wireshark Training.

Deze training is gebaseerd op de nieuwste versie van de bekende netwerk analyse tool, Wireshark V3. Een groot gedeelte van de training zal gaan over de mogelijkheden van Wireshark. Verder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatiepatronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd.

SCOS Software is officieel gecertificeerd door de Wireshark Foundation voor het verzorgen van de Wireshark Trainingen. De training duurt 5 dagen van 7 tot en met 11 oktober.

SharkFest

Naast de training kondigt SCOS Software ook het evenement SharkFest Europe 2019 aan. Het evenement is een jaarlijkse educatieve conferentie voor ontwikkelaars en gebruikers van Wireshark. SharkFest wordt in november in Portugal gehouden.