Conscia behaalt hoogste certificering voor Cisco-partners

De Europese ICT infrastructuur integrator Conscia Nederland (voorheen Vosko) heeft als Cisco-partner de Master Enterprise Networking als de Master Security certificeringen behaald. Het bedrijf is daarmee naar eigen zeggen de eerste in Nederland die die Cisco-certificeringen heeft behaald.

Conscia toont met de certificeringen aan diepgaande kennis te bezitten van de oplossingen en architecturen van Cisco. In het geval van de Master Enterprise Networking en Master Security specialisaties gaat het om het ontwerpen, bouwen, configureren en onderhouden van moderne, geïntegreerde enterprise netwerkomgevingen en end-to-end beveiligde infrastructuren.

“De toekenning van de ‘Master’-kwalificatie is voor ons een enorme opsteker”, zegt Marcel Cappetti, algemeen directeur van Conscia. “We gaan ons nu richten op het verder uitbouwen van onze business waarbij we ons ook sterk gaan focussen op nieuwe marktsegmenten, zoals enterprise en commercial.” Conscia zal zijn specialisaties in de toekomst verder uitbouwen en zijn Security Operating Center (SOC) positioneren.