Betere privacybescherming met vernieuwde Kaspersky Security Cloud

Kaspersky heeft het cloudportfolio voor consumenten vernieuwd. Kaspersky Security Cloud is vooral op het gebied van privacybescherming verbeterd.

In Kaspersky Security Cloud voor consumenten worden nieuwe manieren geboden om de privacy te beschermen op meerdere computers tegelijkertijd. Daarnaast wordt de kans op privacyschending nog kleiner omdat de nieuwe Kaspersky Security diensten gebruikers actiever waarschuwt voor risico’s van onnodige machtigingsaanvragen door Android-apps. Ook worden internetgebruikers ingelicht over phishingpogingen die schuilgaan achter verkorte links naar websites.

“Voor actieve internetgebruikers is het beveiligen van je computer niet langer toereikend. Digitale privacy is belangrijker dan ooit. We hebben Kaspersky Security Cloud zo aangepast dat er meer controle is op bescherming van persoonlijke gegevens ongeacht verschillende type apparaten die in gebruik zijn”, vertelt Martijn van Lom, General Manager Noord-Europa bij Kaspersky.

Kaspersky Security Cloud is verkrijgbaar in drie varianten (Free, Personal en Family). Iedere versie beschikt over verschillende type applicaties en tools. De veiligheidsdienst vanuit de cloud is te installeren op pc’s, Mac-apparatuur en verschillende mobieltjes.

Ga naar de website van Kaspersky voor meer informatie over de nieuwe versie van Kaspersky Security Cloud.