Kaspersky benoemt Secutec tot Benelux partner van het jaar

De security service provider Secutec is tijdens een Europese partnerconferentie van Kaspersky verkozen tot Benelux partner van het jaar.

Volgens Kaspersky heeft Secutec afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt in de zakelijke markt. “Secutec heeft haar positie in de IT-security markt aanzienlijk versterkt dankzij veel nieuwe security-diensten zoals de overname van het volledige security management bij klanten. De reseller is actief voor veel grootzakelijke organisaties zoals Panasonic Energy Europe, Bank van Breda, het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid, Etex Group en Umicore”, stelt Kaspersky.

“Secutec is één van onze belangrijke partners die laat zien dat security meer is dan het leveren van anti-virusproducten”, bevestigt Martijn van Lom, General Manager Noord-Europa bij Kaspersky.

“Uiteraard zijn wij enorm vereerd met deze erkenning”, reageert Geert Baudewijns, CEO en oprichter van Secutec. “Wij ervaren dat Kaspersky grote waarde hecht aan intensieve samenwerking met partners dat leidt tot gezamenlijk succes bij onze klanten.”