Watchguard voorziet ThreatSync-platform van update

Netwerkbeveiliger Watchguard Technologies heeft het ThreatSync-platform voorzien van een update waarbij de nadruk ligt op Threat Detection and Response (TDR).

“Cybercriminelen maken steeds meer gebruik van geavanceerde en gerichte aanvallen die bedoeld zijn om anti-malwarebeveiliging te omzeilen. Tegelijkertijd zien we dat middelgrote organisaties zonder adequate beveiligingsexpertise sterk vertrouwen op IT-leveranciers om snel en effectief op aanvallen te reageren”, zegt Brendan Patterson, vice president product management bij WatchGuard.

“Deze nieuwe ThreatSync-mogelijkheden bewapenen MSP’s met de tools die ze nodig hebben om MDR-services (malware-detectie en -respons) te bieden door binnen enkele minuten inbreuken te detecteren en automatisch geavanceerde aanvallen voor hun klanten te beperken.”

ThreatSync is in staat om snel elke hostcomputer die is aangetast en te beschermen tegen de rest van het bedrijfsnetwerk. Zodra een bedreiging wordt geïdentificeerd, neemt Host Containment automatisch actie om te voorkomen dat de malware zich verder verspreidt.