QBIT Cyber Security gaat samenwerken met Guardian360

QBIT Cyber Security gaat samenwerken met IT-beveiligingsbedrijf Guardian360.

QBIT traint medewerkers en helpt de beveiliging van infrastructuren, apparaten en applicaties te verbeteren. “De experts van QBIT nemen bedrijfsprocessen door en zijn in staat te onderzoeken of IT-omgevingen waterdicht zijn”, stelt Jeff Scipio, Partner Director bij Guardian360. “Door deze kennis en ervaring te combineren met state-of-the-art systemen heeft QBIT zich een unieke positie verworven in de wereld van cybersecurity. Guardian360 is dan ook zeer content dat QBIT ons security-platform ziet als een van die state-of-the-art systemen”, aldus Scipio.

QBIT, dat is voortgekomen uit een fusie van Insite Security en ITsec, heeft vestigingen in Apeldoorn, Groningen en Haarlem en daarnaast ook in München en in New York.

Eerder sloot Guardian360 al samenwerkingen met recherchebureau Hoffmann, Pinewood en hoster Bizway.