Bitdefender breidt partnerprogramma uit voor MSP’s

Het Partner Advantage Network Program van Bitdefender is uitgebreid met een programma voor managed service providers.

Vorige week heeft Bitdefender het PAN Program uitgebreid met een MSP-Program. Het porgramma voor MSP’s biedt net als het PAN Program kansen voor winstverbetering, incentives en een snellere return on investment, stelt het bedrijf.

“Het Partner Advantage Network Program van Bitdefender draagt bij aan aantoonbare verbeteringen van het bedrijfsresultaat van partners die investeren in hun relatie met hun voorkeursleverancier van cybersecurity-oplossingen”, aldus Cristian Corabu, senior director Worldwide Enterprise Marketing bij Bitdefender.

Het MSP Program van Bitdefender kent drie niveaus. Afhankelijk van het niveau kunnen managed service providers profiteren van financiering voor marketingcampagnes, operationele en zakelijke ondersteuning en toegang tot het team van vakkundige technische accountmanagers van Bitdefender:

• Brons — partners op dit instapniveau profiteren van speciale tarieven, inzicht in het gebruik per klant, tweedelijns ondersteuning en licentiecodes voor intern gebruik.
• Zilver — vanaf dit niveau krijgen partners toegang tot meer voordelen, zoals financiering voor marketingcampagnes, een persoonlijke Partner Success Manager en een vermelding in de partnerzoeker op de website van Bitdefender.
• Gold — partners op dit niveau profiteren het meest van het nieuwe MSP-programma. Ze krijgen een persoonlijke technische accountmanager, toegang tot de Partner Adviesraad en nemen deel aan een partner referentie programma.

De volgende stap voor het Partner Advantage Network Program van Bitdefender is de introductie van het Integrated Channel Program. Het is nog niet bekend wanneer dat geïntroduceerd zal worden.