Trend Micro reikt partner awards uit

KPN Security, Comparex en ditp zijn tijdens de Trend Micro Partner Days beloond met een award.

Gedurende twee dagen kregen partners deze week van enkele Trend Micro-specialisten een update over de strategie en nieuwste oplossingen van het bedrijf. De gelegenheid werd ook gebruikt om een aantal partners in het zonnetje te zetten.

KPN Security ontving daarbij een Trend Micro Partner Award als zijnde Most Committed Partner of the Year. Comparex mocht een award in ontvangst nemen als snelstgroeiende partner van Trend Micro. En IT-dienstverlener ditp kreeg de Outstanding Project of the Year Award voor het opleveren van een complex en uitdagend project in de transportsector.

“Het afgelopen jaar was zeer succesvol voor Trend Micro; er is een groot aantal mooie oplossingen geïmplementeerd bij bedrijven van uiteenlopende groottes. Dit was alleen mogelijk dankzij de inspanningen van onze partners die continu blijven investeren in kennis over onze oplossingen en deze toepassen bij hun klanten. We zijn blij met alle partners die daar aan bijdragen”, zegt René van Loenen, Channel Manager Benelux van Trend Micro.

“De partners en individuen die we tijdens de Trend Micro Partner Days hebben verrast met een award, hebben echter op specifieke vlakken geweldige resultaten geboekt – daar zijn we zeer tevreden mee en trots op”, aldus Van Loenen.