NTT Security zet vrouwelijke IT-beveiligers in het zonnetje

Om succesvolle vrouwen in de IT-security branche te inspireren en in het zonnetje te zetten, heeft IT-beveiligingsbedrijf NTT Security samen met de organisatie Global Digital Women (GDW) de Women in Cybersecurity Awards opgezet.

Met de introductie van Women in Cybersecurity Awards hoopt NTT Security meer vrouwen naar de IT-beveiligingssector te trekken. Ook zou het de balans tussen mannen en vrouwen in het eigen bedrijf moeten verbeteren.

De awards zullen dit najaar worden uitgereikt en vanaf nu kunnen bedrijven beginnen met het nomineren van kandidaten.

De European Women in Cybersecurity Awards bestaat uit twee prijzen. De Nieuwkomersprijs wordt toegekend aan een vrouw die maximaal één jaar met cyberbeveiliging heeft gewerkt. De andere prijs is voor een professional, en die wordt toegekend aan een vrouw die minstens vijf jaar in de branche heeft gewerkt.

De prijzen gaan naar vrouwen die in Europa werken en worden uitgereikt tijdens twee evenementen: Information Security World in Wenen op 17 september en 15 oktober in Londen.
Ga voor meer informatie over de Women in Cybersecurity Awards en hoe te nomineren naar: https://women-in-cybersecurity-awards.com/en/