Clavister lanceert Aurora Security Framework

Goede kansen en hogere marges voor partners van Zweedse leverancier

Clavister lanceert de holistische aanpak van alle security-oplossingen binnen het portfolio met het Aurora Security Framework.

Clavister, leverancier van High-Performance cybersecurity oplossingen,lanceert haar nieuwe Aurora Security Framework. Binnen deze holistische aanpak van het portfolio zitten security-oplossingen die elkaar aanvullen en versterken. Zo wordt een compleet en modern totaalpakket aan security- oplossingen geboden.

Productvisie

Met meer dan tien nieuwe en significant ge-update producten die gelanceerd zijn tijdens de eerste helft van 2019, presenteert Clavister de nieuwe productvisie voor het bedrijf en haar klanten,het Clavister Aurora Security Framework.

Het markeert de overgang van Clavister van een ‘product’-bedrijf naar een leverancier van een volledig portfolio aan security-oplossingen.

“Dit betekent dat onze partners, die in het algemeen onze traditionele producten inzetten, hun aanbod met Clavister kunnen uitbreiden “, zegt Clavister president en CEO John Vestberg. “In plaats van het moeten vertrouwen op andere leveranciers voor de aanvulling naar eindklanten, kunnen zij nu een volledige reeks oplossingen binnen het Aurora Security Framework aanbieden”.

Hogere marges voor partners

Clavisterpartners hebben baat bij een samenhangend en gemakkelijker te verkopen portfolio met hogere marges, in combinatie met het hoge support niveau die zij gewend zijn van Clavister.

Het Clavister Aurora Security Framework omvat security-oplossingen rond de gebruiker als Identity-, Device-, Network- en Cloud-Security waar gewerkt wordt met real-time data-uitwisseling. De security-beheerder krijgt te maken met nieuwe user-cases en inzichten waar acties vereist zijn om de veiligheid en gebruikerservaring naar een hoger niveau te brengen.

Feedback

“Voor Clavister betekent dit dat we meer kunnen bieden bij klant cases dan voorheen en daarmee een groter aandeel hebben in de oplossing”, verklaart Vestberg. ‘We zijn content met de eerste reseller- en eindklant-feedback die wij hebben gekregen over het concept.”

De Europese Clavister Security producten zijn uniek door Zweedse veiligheid, een merkbelofte die garandeert dat deze producten vrij zijn van de zogeheten ‘Backdoors’ en andere dubieuze codes.