Tech Data breidt beveiligingsaanbod in Europa uit met RECON Solutions Suite

Tech Data heeft de RECON Security Suite in Europa gelanceerd, een gerichte en vereenvoudigde reeks van multi-vendor abonnement en consultatie-based beveiligingsoplossingen die bescherming bieden tegen de meest voorkomende cybersecurity bedreigingen.

Door Tech Data security experts gebouwd vanuit het portfolio van toonaangevende vendoroplossingen, biedt RECON resellers een snelle uitbreiding van hun beveiligingsaanbod zonder te hoeven investeren in de ontwikkeling van hun eigen vaardigheden, middelen en tools. De Suite maakt het volwassen beveiligingspartners eveneens mogelijk om hun bestaande aanbod te vergroten met een sterke combinatie van diensten en oplossingen.

RECON is onderverdeeld in de volgende gerichte categorieën:
• RECON MSP: Managed security services gericht op het dagelijks beheer van beveiligingsoplossingen, inclusief Managed Next-Generation Firewall; Managed Identity; Managed Endpoint; 24×7 Support en Monitoring Services; Reporting Services
• RECON ProServ: Security consulting services
• RECON Risk: Consultancy voor het beoordelen en leveren van oplossingen voor de belangrijkste beveiligingsrisico’s van een organisatie
• RECON SOC: Security Operations Centre services bestaande uit incident respons en real-time alarmering
• RECON Restore: Een portfolio van back-up en recovery oplossingen die een systeem kan herstellen van catastrofale ransomware of malware aanvallen

De Suite zal continu worden doorontwikkeld om voorbereid te zijn op het steeds veranderende dreigingslandschap en opkomende technologieën zoals IoT.

David Ellis, vice president Security and Mobility Solutions, Europa, bij Tech Data: “Met RECON, brengt Tech Data structuur en duidelijkheid aan in een gefragmenteerde en snelgroeiende cybersecurity markt. De suite stelt ons in staat partners effectiever te voorzien van een toonaangevende reeks oplossingen, diensten en onze Tech Data security experts. Hiermee is het voor onze partners in de hele regio makkelijker dan ooit om hun eigen beveiligingsspecialisme te vergroten en te completeren en, natuurlijk, hun business te laten groeien.”

De Suite is gebaseerd op het Amerikaanse National Institute of Standards in Technology (NIST) Cybersecurity Framework, een erkende standaard die organisaties in staat stelt zich beter te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Voor meer informatie: www.techdataeurope.com/security.