Trend Micro werkt samen met Nederlandse NextTech Security

Het Nederlandse bedrijf NextTech Security gaat samenwerken met Trend Micro. De grote securitysoftware-leverancier gaat de security awareness- en privacy trainingen van NextTech Security integreren in haar eigen programma.

Het aanbod van NextTech Security wordt toegevoegd aan Trend Micro Phish Insight, de security awareness training voor eindgebruikers. In Phish Insight worden een aantal security awareness trainingen van NextTech Security aangeboden die elk een specifiek onderwerp op het gebied van privacy of informatiebeveiliging behandelen. Dat alles met het doel om medewerkers te testen en te trainen in het herkennen en afweren van phishing-aanvallen.

Hiermee tillen organisaties het privacy- en veiligheidsbewustzijn van hun medewerkers naar een hoger niveau en creëren ze een veilige werkomgeving, zo is de gedachte.

“Bij Trend Micro willen we dat onze klanten toegang hebben tot de beste security awareness trainingen. Daarom werken we graag samen met NextTech Security door hun trainingen beschikbaar te stellen via Phish Insight”, stelt John Ross Hunt, Product Manager Phish Insight bij Trend Micro.