Fortinet hits the road met een Technische Roadshow!

Fortinet hits the road met een Technische Roadshow! FortiOS 6.2 is uitgebracht en biedt tal van nieuwe en belangrijke features. De Security Fabric wordt hiermee met zo’n 300 nieuwe innovaties uitgebreid. Nieuwe key features van FortiOS 6.2 zijn onder andere:

  • Secure SD-WAN en Quality of Experience (QoE)
  • Fabric Expansion met additionele Fortinet producten
  • Artificial Intelligence gedreven security verbeteringen
  • Nieuwe intelligence feeds
  • Verbeterde user experience

De Security Fabric van Fortinet bevat een breed scala aan beveiligingsoplossingen die op verschillende plaatsen in het netwerk toepasbaar zijn. Hiervoor heeft Fortinet één uniform operating system: FortiOS. De verbeteringen in FortiOS 6.2 breiden de mogelijkheden van de Fortinet Security Fabric verder uit. Ze creëren namelijk nog betere beveiliging en bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en de release zorgt ervoor dat het ontwerpen, implementeren, beheren en bijwerken van de beveiligingsarchitectuur nog eenvoudiger is.

Volgens Vincent Zeebregts, country manager Fortinet Nederland, zouden bedrijven op alle fronten beveiliging moeten bieden. Zowel voor in de cloud als voor de toenemende apparaten aan de netwerkrand. “Dit is alleen mogelijk met een beveiligingsarchitectuur die meer omvat dan losstaande beveiligingsvoorzieningen en platforms.” De Security Fabric biedt bescherming voor het gehele netwerk, ook als zich hierin een wijziging voordoet.

Naast de nieuwe key features zijn er ook verbeteringen en innovaties aangebracht in onderstaande producten uit de Security Fabric:

Verder zijn er ook verbeteringen en innovaties aangebracht in onderstaande producten uit de Security Fabric:

  • FortiMail — door de release biedt FortiMail nu een integratie met Office 365 Exchange Online
  • FortiGate (NGFW) — Met behulp van FortiOS 6.2 Fabric Connectors is er de mogelijkheid van integratie met Kubernetes
  • FortiVM — de nieuwe vSPU (Virtual Security Processor) zorgt voor snellere beveiligingsprestaties. De FortiGate VM is de eerste oplossing op de markt die ondersteuning biedt voor virtualisatietechnologieën zoals AWS C5n Instance-types, Intel QAT en Oracle Native Acceleration
  • FortiManager en FortiAnalyzer —FortiOS 6.2 zorgt voor een forse uitbreiding van de centrale mogelijkheden voor automatisering en orchestration binnen de Security Fabric

Op zes locaties in verschillende regio’s in Nederland zullen er technische hands-on sessies georganiseerd worden waar u hands-on aan de slag zult gaan met de nieuwe functionaliteiten van FortiOS 6.2. De technische training en hands-on workshop worden begeleid door Frank van der Gaarden (Channel Manager, Fortinet) en Toon van Hoof (Channel Systems Engineer, Fortinet).

De FortiOS 6.2 Roadshow zal op 11, 12, 13, 18, 19 en 20 juni gaan plaatsvinden. Reserveer uw plek en schrijf u nu gratis in bij een locatie bij u in de buurt!