MSP Whyless tekent contract met LANCOM Systems

De Nederlandse managed service provider Whyless gaat het Wi-Fi-as-a-Service concept van netwerkbedrijf LANCOM Systems aanbieden.

LANCOM heeft daarvoor onlangs een partnercontract met Whyless ondertekend (zie onderstaande foto). LANCOM en Whyless hebben het doel om hun klanten op maat gemaakte WLAN-oplossingen te leveren die precies aan hun behoeftes voldoen. Hiervoor worden netwerkcomponenten van LANCOM gecombineerd met uitgebreide service door experts.

Whyless biedt zijn klanten een uitgebreide service en 24/7 support in de vorm van een servicemodel. De maandelijkse prijs voor de huur van hardware en diensten wordt berekend per vierkante meter oppervlakte waar WLAN-dekking gewenst is.

Ook de managementsoftware wordt door LANCOM geleverd. Configuratie, beheer, onderhoud en de beveiliging van de draadloze netwerken worden zoveel mogelijk geautomatiseerd via de LANCOM Management Cloud (LMC). Met deze schaalbare oplossing kan Whyless zijn WLAN-diensten voor organisaties van elke omvang en in elke sector aanbieden.