SolarWinds biedt endpoint-bescherming van SentinelOne

SolarWinds, een leverancier van IT-management software, breidt zijn security-portfolio uit met endpoint-bescherming. Dat is het resultaat van een samenwerking met beveiligingsbedrijf SentinelOne.

SolarWinds Endpoint Detection and Response helpt MSP’s om endpoints te beschermen tegen vrijwel alle soorten aanvallen, aldus een persbericht. SentinelOne versterkt SolarWinds MSP’s nu met ActiveEDR om autonoom in realtime te reageren op dreigingen.

“MSP’s en de organisaties in het MKB die ze bedienen zijn het belangrijkste doelwit van aanvallen. Het is dus belangrijker dan ooit om de achtergrond van die aanvallen te doorgronden en proactieve maatregelen te nemen”, verklaart John Pagliuca, executive vice president van SolarWinds MSP. “We zijn dan ook trots op ons partnership met SentinelOne en het aanbod dat we daarmee aan onze klanten kunnen doen om hen en hun eindgebruikers beter te beschermen.”