Orange neemt Nederlandse SecureLink over

De Nederlandse IT-security provider SecureLink wordt voor 515 miljoen euro overgenomen door Orange.

Met een omzet van € 248 miljoen in 2018 en een sterke aanwezigheid in de Scandinavische, Belgische, Nederlandse, Duitse en Britse markt, is SecureLink een van de grootste onafhankelijke aanbieders van cyberbeveiligingsdiensten in Europa, stelt Orange in een persverklaring.

“We zijn de afgelopen jaren erg onder de indruk van de ambitie en succesvolle ontwikkeling van Orange Cyberdefense”, zegt Thomas Fetten, Chief Executive Officer bij SecureLink. “We zijn erg verheugd om samen een pan-Europese leider in cybersecurity te vormen.”

Eerder dit jaar nam Orange ook al de Britse managed security service provider SecureData over. “Orange Cyberdefense, SecureData en SecureLink zijn zeer complementair en delen een gemeenschappelijke visie voor de sector”, aldus Fetten. “De gecombineerde organisatie bevindt zich in een fenomenale positie om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten, partners en werknemers.”