WatchGuard breidt partnerprogramma uit met nieuwe specialisaties

WatchGuard Technologies breidt zijn WatchGuardONE-partnerprogramma uit met specialisaties voor Network Security, Secure Wi-Fi en Multi-Factor Authentication (MFA).

Voor veel security-leveranciers zijn sales en training de belangrijkste onderdelen van de partnerprogramma’s en daarom zijn in het WatchGuardONE-programma de voordelen voor partners sterk gekoppeld aan gerichte opleidingstrajecten en trainingen.

Aan elke specialisatie zijn specifieke eisen verbonden. Partners die zich specialiseren op het gebied van sales en technische trainingen krijgen een volledige WatchGuardONE-status. Ze hebben dan zonder eisen aan omzet of inkoop toegang tot kortingen en ondersteuning voor sales, marketing en techniek. Partners die zich in meerdere productgroepen specialiseren, komen in aanmerking voor een hogere status en extra voordeel.

“Partners willen geen onnodig gedoe om de hoge omzetten te behalen die sommige leveranciers eisen, of producten opnemen in hun portfolio waar klanten helemaal niet om vragen”, zegt Michelle Welch, senior vice president of marketing bij WatchGuard. “Partners die specialiseren, krijgen bij WatchGuard dezelfde voordelen en ondersteuning als onze grootste partners. Grootte, bedrijfsmodel of omzet maken hierin geen verschil.”