ESET gaat samenwerking aan met Backstory

Securitysoftware-leverancier ESET gaat een samenwerking aan met Backstory, de clouddienst van Chronicle (onderdeel van Alphabet).

Doel hiervan is om klanten beter voor te bereiden op mogelijke dreigingen met behulp van Backstory door het analyseren van grote hoeveelheden data. Backstory is een clouddienst van Chronicle waar bedrijven hun beveiligingstelemetrie kunnen uploaden, opslaan en laten analyseren om zodoende mogelijke aanvallen te ontdekken en onderzoeken.

“Ons partnerschap met Chronicle zal leiden tot een simpelere, snellere en meer gestroomlijnde sanering van Advanced Persistent Threats”, aldus Tony Anscombe, global security evangelist bij ESET. “Samen zorgen we ervoor dat incidenten beter begrijpelijk zijn en dat de juiste acties ondernomen kunnen worden om kwaadwillenden voor te blijven. Dit zal de wereld daadwerkelijk veiliger maken.”