G DATA introduceert nieuwe reeks zakelijke beveiligingsproducten

IT-beveiliger G DATA Software heeft een nieuwe reeks zakelijke beveiligingsproducten gepresenteerd. G DATA Business Solutions 14.2 bestaat uit producten Antivirus Business, Client Security Business, Endpoint Protection Business en Managed Endpoint Security. Deze zijn per direct verkrijgbaar.

De nieuwe G DATA Business LineUp 14.2 kan al in een vroeg stadium schade door malware voorkomen waardoor cybercriminelen geen grote hoeveelheden endpoints kunnen infecteren en minder geld verdienen aan malwarecampagnes.

Het kern van de technologie van Business Solutions 14.2 vormt de slimme DeepRay technologie die volgens G DATA in staat is om veel sneller malware te ontdekken dan traditionele technologieen.
Als DeepRay beslist dat een bestand verdacht is, wordt er een diepe analyse uitgevoerd in het geheugen van het overeenkomstige proces. Dit omvat het identificeren van patronen die kunnen worden geassocieerd met bekende malwarefamilies of algemeen kwaadaardig gedrag.

Met de nieuwe G DATA VM Security technologie worden virtuele omgevingen, zoals Virtual Desktop Infrastructures, beschermd via een externe scanserver. Alleen de op handtekening gebaseerde scanprocessen worden uitbesteed aan de scanserver. Hierdoor kunnen gebruikers hardware- en onderhoudskosten besparen.

Tot slot heeft G DATA een multi-client functionaliteit ingebouwd in haar managed endpoint security en endpoint protection bedrijfsoplossingen. Dankzij de multi-client functie kunnen G DATA beveiligingsoplossingen voor meerdere klanten of vestigingen door één organisatie worden beheerd. Dit bespaart tijd en opslagcapaciteit, aldus G DATA.