WatchGuard introduceert nieuw cloudplatform voor MSP’s

IT-beveiligingsbedrijf WatchGuard Technologies introduceert een platform voor managed service providers (MSP’s), Watchguard Cloud geheten.

WatchGuard Cloud is een cloud-hosted beveiligingsoplossing voor security-management en -rapportage, met een onbeperkte schaalbaarheid die tevens implementatieprocessen moet vereenvoudigen. Bovendien worden de kosten van MSP’s voor infrastructuur verlaagd omdat alles in de cloud draait, aldus WatchGuard.

WatchGuard Cloud maakt gebruik van een meerlaagse, multitenant architectuur waardoor service providers een onbeperkt aantal klantaccounts kunnen aanmaken en waarbij klantgegevens onderling strikt gescheiden blijven. Ook is het platform uitgerust met meer dan 100 dashboards en rapporten die de belangrijkste bedreigingen, problemen en trends op het gebied van netwerkbeveiliging tonen.

Verder kent WatchGuard Cloud onder meer een ongelimiteerd accountbeheer (rolgebaseerd), schaalbare prestaties, licentiebeheer, accounttoewijzing en geautomatiseerde alerts.