Copaco voegt back-updiensten van SkyKick toe

Distributeur Copaco heeft de migratie- en back-updiensten van SkyKick aan het 2tCloud-portfolio toegevoegd. SkyKick is een wereldwijde cloudprovider met kantoren in Seattle, Tokyo, Londen, Sydney en Amsterdam.

Door te werken met SkyKick wordt de migratie van e-mailaccounts en data naar Office 365 een stuk eenvoudiger, stelt Copaco. Voor organisaties die al beschikken over Office 365 helpt SkyKick Cloud Backup for Office 365 bij het opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens tegen allerlei vormen van dataverlies.

SkyKick levert onder meer back-upmogelijkheden voor de gehele Office 365 Suite, dus zowel voor Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive for Business. Tevens automatiseert SkyKick de migratie naar Office 365.

Vanwege deze nieuwe oplossingen zal Copaco diverse nieuwe commerciële en technische trainingen verzorgen via de Copaco Cloud Value Academy, de portal voor partners die toegang geeft tot een grote bron aan informatie en trainingen.