Distology Nederland distribueert wachtwoordbeheersoftware Keeper Security

Distology Nederland heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Keeper Security, marktleider op het gebied van wachtwoordenbeheersoftware, om bedrijven van elke omvang te beschermen tegen datalekken.

Ruim 80 procent van alle gegevensinbreuken zijn te wijten aan zwakke of gestolen wachtwoorden, dus het is belangrijker dan ooit om wachtwoorden effectief te beheren. Met deze nieuwe samenwerking kunnen resellers in de Benelux hun klanten helpen data-inbreuken en cyberaanvallen te voorkomen, de productiviteit van werknemers te verbeteren en te voldoen aan compliance-normen. Om het risico van inbreuken door gecompromitteerde inloggegevens te verminderen, moet een oplossing voor wachtwoordbeheer worden geïmplementeerd op elk organisatieniveau, groot of klein, als onderdeel van een uitgebreide cyberbeveiligingsstrategie.

Cybersecurity moet beginnen met wachtwoordbeveiliging en om die reden is Distology blij distributeur te zijn van Keeper’s toonaangevende wachtwoordbeveiligingsoplossing. “Het ondertekenen van deze partnerschapsovereenkomst met Keeper Security vormt een belangrijk onderdeel van onze algemene strategie en past heel goed in de Distology-portfolio”, aldus Kees Van Kempen, Managing Director voor Distology Nederland.

“Keeper biedt de resellers van Distology een aantrekkelijke oplossing voor één van de grootste uitdagingen voor de IT- en beveiligingsindustrie van vandaag, en om die uitbreiding te ondersteunen gaat Distology technisch en commercieel materiaal op het kwaliteitsniveau van de leverancier bieden”, vult Van Kempen aan.

“We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Distology”, zegt Michael Chester, directeur Business Development bij Keeper Security. “Distology biedt echte toegevoegde waarde bij de distributie van innovatieve IT-beveiligingsoplossingen en samen zullen we bedrijven in de hele Benelux ondersteunen met Keeper’s beste wachtwoordbeheerproduct.”

Meer informatie”: www.distology.com/solutions/keeper-security/