Resello is nieuwste Acronis Cloud Reseller in Nederland

Acronis heeft Resello, de ‘cloud native’ distributeur uit Zwolle met zijn eigen automatiseringsplatform, toegevoegd als de nieuwste Acronis Cloud Reseller, waarmee de al bestaande samenwerking tussen beide bedrijven in de regio nog intensiever wordt.

Mathijs Theunissen, Strategic Partner Manager voor de Benelux en de Nordics bij Acronis: “Er is een groeiende vraag vanuit eindklanten naar een efficiënte bescherming van hun (bedrijfs)kritieke data. Oplossingen zoals Acronis Backup Cloud beantwoorden die vraag met innovatieve oplossingen, waaronder anti-ransomware technologie en hybride cloud architectuur. Resello is daarin een belangrijke partner voor ons, zij hebben resellers in meer dan 100 landen en een sterke focus op het uitbouwen van hun aanwezigheid in Europa. Door Resello toe te voegen als onze nieuwste Cloud Reseller kunnen zij en hun partners profiteren van de sterk groeiende vraag vanuit de markt naar SaaS-diensten zoals onze Backup Cloud.”

Resello biedt partners een zelf ontwikkeld automatiseringsplatform voor partners, zoals MSP’s, VAR’s, telco’s en webhosters. Het platform stelt partners in staat om clouddiensten, zoals Acronis Backup Cloud, te verkopen, uit te leveren en factureren, waarbij klanten en verbruik in één omgeving kunnen worden beheerd.

Harald Nuij, CCO bij Resello: “We werken al langere tijd samen en we bieden al enkele jaren Acronis Backup Cloud aan. Onze partners zijn tevreden met het gebruik en de verkopen, maar vragen ons ook om grotere plannen en meer flexibiliteit om zelf hun eigen plannen in te kunnen stellen. Met deze samenwerking wordt dat mogelijk.” Martijn Kamphuis, productmanager bij Resello, vult aan: “We zijn blij dat Resello is gekozen heeft als nieuwste Acronis Cloud Reseller en zien ernaar uit om nog intensiever samen te werken. Deze samenwerking biedt onze partners de back-up-oplossing die ze nodig hebben voor hun klanten, waardoor partners sneller incrementele inkomsten genereren en profiteren van het ‘pay-as-you-go’ verdienmodel.”

www.resello.nl