Nieuwe financieel directeur voor Bitdefender

De Brit John Stynes is aangesteld als de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) van internetbeveiliger Bitdefender. Hij volgt de Roemeen Niculae Dinca op die na tien jaar een andere functie binnen het bedrijf krijgt.

Stynes zat hiervoor als CFO VP of Finance EMEA bij Verifone. Ook heeft hij lang bij Cisco Capital & Treasury, de financiële tak van Cisco Systems, gewerkt.

Met de aanstelling van Stynes bouwt Bitdefender zijn managementteam verder uit. In de afgelopen drie jaar heeft Bitdefender actief geïnvesteerd in zijn zakelijke en marketingteams en in uitbreiding van de aanwezigheid in Europa en de Verenigde Staten.John Stynes

Niculae Dinca blijft overigens wel deel uitmaken van het financieel managementteam en ondersteunt Stynes tijdens de transitie, aldus het bedrijf.