Guardian360 beveiligt hostingklanten Bizway

Hostingbedrijf Bizway, onderdeel van de Intermax Group, gaat de hostinginfrastructuur voor haar klanten beveiligen met hulp van Guardian360. Dat is het resultaat van de samenwerkingsovereenkomst die beide bedrijven deze week hebben ondertekend.

De inzet van het Guardian360 platform zal bijdragen aan het verder verhogen van de beveiliging van de hosting infrastructuur van Bizway en de websites van haar klanten, stelt het zakelijke hostingbedrijf. De inzet van het Guardian360 platform zal zo moeten bijdragen aan het verder verhogen van de beveiliging van de hostinginfrastructuur van Bizway en de websites van haar klanten.

Het Guardian360 platform bestaat onder andere verschillende vulnerability scanners, die constant in en om netwerken, servers en webapplicaties zoeken naar zwakke plekken, network vulnerabilities, zwakke wachtwoorden en configuratiefouten in netwerken en webapplicaties.

Eerder sloot Guardian360 al samenwerkingen met onder meer Pinewood, DigiState en Datamex.