NTT Security neemt applicatiebeveiliger WhiteHat Security over

Het gespecialiseerde beveiligingsbedrijf NTT Security wil de applicatiebeveiliger WhiteHat Security overnemen. WhiteHat Security zal gaan opereren als een onafhankelijke dochteronderneming.

Klanten en partners van WhiteHat Security krijgen daarmee toegang tot het Managed Security Services-platform en tot de consultancy- en adviesdiensten van NTT Security. “Onze partners, klanten en prospects zullen profiteren van de gecombineerde cybersecurity-oplossingen van onze sterk op security gefocuste bedrijven”, stelt Craig Hinkley, CEO bij WhiteHat Security.

Het Japanse beveiligingsbedrijf breidt met de overname haar aanbod van end-to-end cybersecurity-diensten verder uit. Dat aanbod varieert van beveiligen van IT-infrastructuur tot de beveiliging van onmisbare businessapplicaties. “Door WhiteHat Security aan ons portfolio toe te voegen, zijn we nu uitstekend gepositioneerd om onze visie op het beveiligen van een smart en connected maatschappij vorm te geven”, verklaart Katsumi Nakata, Chief Executive Officer bij NTT Security. “Dat doen we door het leveren van slimme beveiligingsoplossingen voor ondernemingen die een digitale transformatie doormaken.”

Het kantoor van NTT Security voor klanten in de Benelux is gevestigd in Maastricht.