Sophos benoemt Bechtle Direct tot Platinum Partner

Bechtle Direct is ‘Platinum Partner’ van Sophos geworden. Het van oorsprong Duitse bedrijf dat met 150 medewerkers in Eindhoven en Breukelen is gevestigd, treedt als zakelijke partner op voor alle securityoplossingen in Nederland voor onder meer de werkvelden Workspace (endpoint), Connectivity (firewall) en Data Center (servers).

“We zijn zeer blij dat we ons vanaf heden een Platinum Partner van Sophos mogen noemen”, zegt Joris Rooijackers, Solution Advisor Security bij Bechtle Direct B.V. “We waren al geruime tijd op zoek naar een next-generation vendor die ons kan ondersteunen in de transitie van traditionele endpoint naar next-gen endpoint security. Nadat we eind vorig jaar de eerste gesprekken voerden, hebben we relatief snel in Sophos de ideale partij gevonden. Een ware win-win: wij beschikken over best-of-breed beveiligingsoplossingen voor onze klanten en aan de andere kant kunnen wij vanwege ons uitgebreide netwerk meer business voor Sophos in Nederland genereren.”

Hans Claeskens, Channel Director Benelux bij Sophos, voegt hieraan toe: “Uiteraard zijn wij ook blij met Bechtle als nieuwe Platinum Partner. Met deze beklonken samenwerking kan Bechtle niet alleen op nog meer support vanuit ons rekenen, maar ook op een nog intensievere samenwerking en een meer dan aantrekkelijke pricing van ons securityportfolio.”

Meer informatie: www.bechtle.com/nl