Eagle Eye Networks verlaagt prijzen van cloud videobewaking

Eagle Eye Networks, een leverancier van cloud videobewaking, heeft de abonnementsprijzen voor Eagle Eye Cloud VMS tot 45% verlaagd.

Eagle Eye Networks verlaagt de prijs voor alle opslagabonnementen van 60 dagen of langer met 30-35%. Daarnaast introduceert Eagle Eye Networks ook een extra korting van 10% wanneer klanten voor een jaarabonnement kiezen. De prijsverlagingen en abonnementen gaan in op 1 maart 2019.

Eagle Eye Networks heeft wereldwijd 11 datacenters voor het beheer en de opslag van camerabeelden. Volgens de videobewakingsleverancier heeft een aanzienlijke investering in wereldwijde infrastructuur dus geresulteerd in schaalvoordelen en deze besparingen worden daarom doorberekend aan de partners.

“We willen het voor onze partners zo gemakkelijk mogelijk maken om hun klanten over te zetten naar een cloudservice en een inkomstenmodel gebaseerd op maandelijkse inkomsten, wat om meerdere redenen beter is voor zowel onze partner als voor de klant”, aldus Dean Drake, CEO van Eagle Eye Networks.