Sophos levert bestuurder voor Cyber Threat Alliance

Joe Levy, de CTO van IT-beveiligingsbedrijf Sophos treedt toe tot de raad van bestuur van de Cyber Threat Alliance (CTA).

De Cyber Threat Alliance is een non-profitorganisatie bestaande uit een groep cybersecurity-experts van 23 verschillende bedrijven die samenwerken om informatie over cyberdreigingen te delen en om deze beter te kunnen bestrijden.

Sophos maakt sinds 2017 deel uit van de CTA. Volgens Levy helpt Sophos de cybersecurity in het algemeen te versterken door als sector transparant samen te werken. “De markt van cybersecurity is een competitieve markt en veel pogingen om samen te werken mislukken daardoor. De CTA is daarop een uitzondering”, aldus Levy. “De bad guys werken samen, dus moeten de good guys dat ook doen.”

Naast Joe Levy zijn ook John Petrie, CEO van NTT Security Americas, en Corey Thomas, CEO van Rapid7, toegetreden tot de raad van bestuur van de CTA.