Eagle Eye Networks breidt Developer Programma voor Cloud-Video-API uit

Eagle Eye Networks, vooraanstaand aanbieder van cloud videobewaking wereldwijd, heeft het Eagle Eye Cloud Video Application Programming Interface (API) Developer Programma uitgebreid.

Deelnemers ontvangen een Eagle Eye Video API-account, samen met scherp geprijsde apparatuur, om beveiligingscamera’s aan te sluiten op het Eagle Eye Cloud Video Surveillance-platform. Bovendien krijgen ze toegang tot sample codes, trainingen, telefonische ondersteuning en assistentie bij systeemontwerp. De Eagle Eye Video API biedt een reeks tools aan om snel applicaties te bouwen of te integreren met zowel live als opgenomen beelden van bewakingscamera’s.

Ontwikkelaars kunnen de video’s in hun app zoeken, wijzigen, labelen, afspelen, delen en streamen met een paar regels aan code. Er zijn vele nieuwe toepassingen voor visualisatie en analyse van videobeelden, zoals integraties met kassasystemen, klantenservice, video-alerts, training van medewerkers en nog veel meer.

Meer informatie: eagleeyenetworks.com