Dell introduceert nieuwe endpoint-beveiligingsoplossing

Dell heeft een nieuwe endpoint security-dienst geïntroduceerd die is ontwikkeld samen met Secureworks en CrowdStrikes.

Dell SafeGuard and Response is een verzameling van de nieuwste endpoint-beveiligingsoplossingen die Secureworks’ managed security, expertise op het gebied van incidentrespons en analyse van bedreigingen combineert met CrowdStrikes platform voor endpoint-beveiliging.

Deze aanpak voorkomt, detecteert en reageert op nieuwe bedreigingen. Volgens de computerfabrikant krijgen bedrijven hiermee een ‘uitstekende bescherming in combinatie met de mogelijkheid om gecompromitteerde apparaten snel te detecteren en cyberincidenten op te lossen’.

Wie een zakelijke pc bij Dell koopt Dell, kan daar tijdens het bestelproces SafeGuard and Response als optie bij bestellen. De gedachte hierachter is dat klanten zich geen zorgen meer hoeven te maken over complexe implementaties met meerdere beveiligingstools.