SSL Store introduceert alles-in-1 pakket voor websitebeveiliging

SSL-serviceprovider SSL Store heeft zijn resellerprogramma uitgebreid met cWatch Web, een alles-in-één cloudoplossing voor de beveiliging van websites.

cWatch Web is ontwikkeld door Comodo Cybersecurity en moet het voor MKB-bedrijven eenvoudiger maken om de website goed te beveiligen. Het geeft MKB-bedrijven ‘non-stop websitebeveiliging op bedrijfsniveau tegen een prijs die elk bedrijf zich kan veroorloven’, aldus de omschrijving vvan SSL Store. Ook moet het voor wederverkopers eenvoudiger worden om hiermee een regelmatige inkomstenstroom op te bouwen.

Geavanceerde aanvallen van vandaag vereisen meerdere lagen cyberbeveiliging die vaak kostbaar en gecompliceerd zijn, waardoor het MKB tientallen producten moet samenvoegen tot een ‘patchwork-oplossing’, stelt SSL Store.

cWatch Web is de perfecte aanvulling op de huidige portfolio van toonaangevende SSL-certificaten van onze wederverkopers die websites, e-mailcommunicatie, softwarecode en meer coderen en verifiëren. We hebben een uitgebreide cWatch Web-lanceringskit gebouwd die zorgt dat alle verkoop- en marketinghulpmiddelen die resellers nodig hebben binnen handbereik is. Het is niet vaak dat je een oplossing vindt die gemakkelijk te verkopen is, betaalbaar voor de massa en dagelijkse gemoedsrust biedt aan ondernemers”, zegt Michael Ward, Executive Vice President Strategic Partnerships van de SSL Store.