Mimecast neemt datamigratiebedrijf over

E-mailbeveiliger Mimecast neemt het Britse bedrijf Simply Migrate over. Simply Migrate levert technologie voor de migratie van gearchiveerde data.
Voor Mimecast is de overname een uitbreiding van de migratiediensten. Ook profiteert Mimecast van de ruime ervaring van Simply Migrate met het begeleiden van organisaties die af willen van dure, onbetrouwbare legacy-archieven.

“De technologie van Simply Migrate is ontwikkeld voor end-to-end migratie naar het Mimecast Cloud Archive”, zegt Peter Bauer, CEO van Mimecast. “Deze oplossing draagt bij aan kostenbesparingen, vermindert de operationele complexiteit en zorgt tegelijkertijd voor superieure resultaten: flexibelere toegang tot data, casemanagement, toezicht en nog veel meer.”

Simply Migrate telt volgens de LinkedIn-pagina niet meer dan 10 werknemers.