McAfee blijft beveiliging leveren voor Dell-pc’s

McAfee gaat voor langere tijd voorgeïnstalleerde beveiligingssoftware leveren op Dell-pc’s. Dat is maandag tijdens de CES in de VS bekendgemaakt.

Dell-pc’s voor consumenten en kleinzakelijke gebruikers kunnen sinds enige tijd worden voorzien van McAfee beveiligingssoftware. Deze samenwerking tussen Dell en McAfee wordt nu voor langere tijd voortgezet, zo is bekendgemaakt.

“De verlenging van de samenwerking met McAfee onderstreept onze continue vastberadenheid om vanaf het begin veilige apparaten te leveren”, zegt Ray Wah, senior vice-president Consumer and Small Business Product Group bij Dell.

De McAfee software wordt vooraf geïnstalleerd op alle Dell Inspiron, XPS, Vostro en G-Series laptops. De software is 30 dagen gratis te gebruiken of wordt geleverd met een jaar lang McAfee-beveiliging, afhankelijk van het model. Klanten die kiezen voor een pc uit de reeks Alienware, OptiPlex, Latitude of Precision kunnen zelf kiezen of ze McAfee voorgeïnstalleerd willen hebben.

Tijdens de CES van 2018 kondigde McAfee al een soortgelijke deal aan met ASUS.