Guardian360 trekt met SIDN op voor veiliger bedrijfsleven

Het Nederlandse netwerkbeveiligingsbedrijf Guardian360 gaat samenwerken met de Stiching Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) om het midden- en kleinbedrijf online beter te beveiligen.

“Samen met SIDN werken we aan een nieuwe propositie om het mkb in Nederland juist te helpen en zo de schade van cybercriminaliteit voor de ondernemer en de risico’s voor de internetgebruiker te verkleinen. In de komende maanden verkennen we samen de kansen hiervoor”, aldus Jan Martijn Broekhof, algemeen directeur van Guardian360.

Broekhof helpt ondernemers dagelijks om hacks en datalekken te voorkomen en de risico’s om slachtoffer te worden van een cyberaanval te verkleinen. Bij de SIDN wordt naast het beheer van .nl-domeinen, ook gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten op het gebied van digitale identiteiten en online security.