Nieuwe Arlo beveiligingscamera ziet alles in 4K-kwaliteit

Netgear heeft een nieuwe beveiligingscamera van Arlo uitgebracht die beschikt over 4K Ultra-HD beeldkwaliteit: de Arlo Ultra.

De Arlo Ultra heeft een 4K Ultra HD-resolutie met een hoog dynamisch bereik (HDR), geïntegreerde schijnwerper met nachtzicht in kleur, een kijkhoek van 180 graden en dubbele, ruisonderdrukkende microfoons. Dankzij de snelle en eenvoudige installatie met magnetische beugels (en zonder kabels) en het weersbestendig ontwerp kunnen Arlo Ultra-camera’s bijna overal buiten of binnen worden geïnstalleerd, aldus de fabrikant.

Om de oplossing compleet te maken, bevat elk Arlo Ultra-systeem een eenjarig Arlo Smart Premier-abonnement (ter waarde van € 89), voor extra gemoedsrust en gemak.Het abonnement maakt gebruik van krachtige kunstmatige intelligentie en computerzichttechnologie voor het herkennen van mensen, dieren, voertuigen en pakketten.

Met Arlo Smart Premier worden videoclips met een resolutie van 1080p of lager opgeslagen. Wie 4K-clips wil bewaren, dient een extra abonnement af te sluiten. Ook kunnen gebruikers 4K-beelden lokaal en zonder abonnement opslaan met behulp van de microSD-kaartsleuf van de SmartHub.