Cybersprint kan verder groeien dankzij nieuwe investeringen

Het Nederlandse cybersecurity-bedrijf Cybersprint heeft 2 miljoen euro aan nieuwe investeringen opgehaald waarmee de deur wordt opengezet voor nieuwe groei.

De 2 miljoen euro zijn opgebracht door KPN Ventures, Vortex Capital Partners en InnovationQuarter. “Het geld zal gebruikt worden om het productportfolio van Cybersprint verder te ontwikkelen, het uitbreiden van het team en het doorzetten op de ingezette groei in Europa”, verklaart Pieter Jansen, CEO en oprichter van Cybersprint.

“Ons unieke Digital Risk Protection platform helpt organisaties om digitale risico’s in kaart te brengen. Hiermee geven wij onze klanten meer controle over hun complete online footprint en daarmee kunnen ze hun bedrijf, merk en repuatie beter beschermen. Ik ben blij dat we weer nieuwe stappen kunnen zetten met de steun van onze huidige en nieuwe investeerders”, aldus Jansen.

Cybersprint heeft diepgaande expertise in het opsporen van digitale kwetsbaarheden en wordt geleid door een ervaren team”, reageert Evert Jan de Groot, partner van Vortex Capital. “Het platform kan bijvoorbeeld frauduleus geregistreerde domeinen direct opsporen nadat ze zijn geregistreerd. Zo kunnen organisaties eventuele schade voorkomen.”