Erik Remmelzwaal stapt op bij Dearbytes

Erik Remmelzwaal gaat aan het einde van dit jaar KPN-dochterbedrijf Dearbytes verlaten. Dat heeft hij op de Dearbytes-website wereldkundig gemaakt. Hij wordt opgevolgd door Martijn Hakstege, de huidige Executive Vice President voor Security Services bij KPN.

Aan een periode van 17 jaar komt in 2018 een einde, zo schrijft hij zelf. “En nu is het moment om los te laten en wat gas terug te nemen. Ik kies ervoor een sabbatical te nemen en wat daarna volgt dat zien we dan wel weer.”

Begin 2017 werd Dearbytes ingelijfd door KPN. Het is sindsdien onderdeel van KPN Security Services. Nu, ongeveer 2 jaar na de overname, is de overname en integratie een feit en is het tijd geworden om het stokje over te geven. De taken van Remmelzwaal als bestuurder van DearBytes zullen worden overgenomen door Martijn Hakstege, die nu nog de rol van Executive Vice President voor Security Services heeft bij KPN. Remmelzwaal werkt nog tot de kerst door.